Пт, 2024-04-19, 03:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:53
Мрії Кличка сягають сфери політичних змін
Інші останні Політичні новини

Незважаючи на свої 40 років, Віталій Кличко, як і раніше, називає себе мрійником, пише The Times. Правда, і досі неясно, про що ще може мріяти і що ще хоче довести чемпіон світу у важкій вазі. Навряд чи перемога над Дереком Чісорою завтра в Мюнхені, яку багато хто вважає вирішеною, додасть щось до його спадщини.

"Щодня мене запитують: "Коли ви підете на пенсію, коли вже припините бої?"- розповідає боксер. - Але у мене і досі є мрія. Я не хочу говорити про неї, поки я її не втілю".

"Чесно кажучи, я не знаю, як довго я протримаюся, - пояснив Віталій. - Якщо я відчую, що мої рефлекси підводять мене чи що мені гірше, я зупинюся". При цьому він додав, що наразі почувається "на 25 років".

"Він дав зрозуміти, що не збирається побивати рекорд Джорджа Формана, який залишався у важкій вазі до 45 років. Намір Кличка брати участь у виборах до українського парламенту в жовтні від своєї партії "УДАР" ("Український демократичний альянс за реформи"), здається, ставить крапку в його спортивній кар'єрі", - пише автор статті Рон Льюїс.

Коли розмова заходить про політику, Кличко пожвавлюється. У листопаді він написав статтю для The Times, в якій висловив побоювання з приводу того, що його країна скочується до автократії.

"Я мрію про те, щоб Україна стала сучасною європейською державою, - зізнається Кличко. - Зараз вона такою не є. Занадто багато чого не вдається, і потрібні зміни".

Переклад InoPressa


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1119 | Додав: adminA | Теги: Мрії Кличка сягають сфери політични | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]