Сб, 2024-04-20, 01:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:50
Мультиварка як корисний подарунок для молодої мами!
Інші останні Новини України мультиварка

Молоді мами часто хвилюються через те, що у них немає вільного часу на домашнє господарство і на себе, оскільки багато часу витрачають на догляд за маленькою дитиною. Питання із недостачею часу вирішується просто: потрібно максимально автоматизувати всі процеси по господарству. Мультиварка - це простий в управлінні та універсальний автономний кухонний пристрій, який може звільнити молоду маму від необхідності постійного перебування на кухні. В цей час вона зможе спокійно займатися своєю дитиною і собою.

Мультиварка легко вписується в інтер'єр кухні завдяки своєму сучасному та привабливому дизайну. Вона не займає багато місця та економить Ваші сили та час, котрі витрачаються для приготування їжі для чоловіка та дитини. Ціни на мультиварки в Україні коливаються в межах від 500 грн до 13 000 грн. Вони залежать від кількості функцій та автопрограм, дизайну та аксесуарів, виробника та ін. В мультиварках можна приготувати безліч страв, починаючи з рисової каші, чи смаженої картоплі, закінчуючи випічкою пирогів та тортів. Вони дуже прості у використанні, мають зрозумілий інтерфейс, тому відразу можна зрозуміти, що і як робити. Вам варто лише підготувати та покласти в мультиварку продукти, обрати режим, в якому буде проходити приготування, обрати час, а далі йти займатися іншими справами.

Основні параметри вибору мультиварки для молодої мами

Розглянемо деякі характеристики мультиварки для молодої мами, що стануть корисними в її виборі:

1. Вага і габарити мультиварки, наявність ручки. Безпека мультиварки. Зручними у використанні є мультиварки середніх розмірів з вагою 3-4 кг, а наявність ручки зробить її більш мобільною. Безпека мультиварки полягає у наявності клапану, що вбереже Вас від опіків, оскільки система буде випускати пар поступово.

2. Внутрішнє покриття чаші. Бувають чаші з антипригарним та із керамічним покриттям. Чаші з антипригарним покриттям, на жаль, із часом втрачають свої антипригарні можливості. А керамічні чаші є більш стійкими до засобів чищення, не вбирають колір і запах, тому ми рекомендуємо обирати саме їх.

3. Програми приготування. Переважно мультиварки мають шість режимів роботи: "крупа", "молочна каша", "плов", "тушкування", "випічка", "варка на пару". Деякі виробники включають в арсенал своїх пристроїв такі програми та режими, що будуть корисними для новонароджених і решти малюків, а саме: підігрів пляшечки, стерилізація, пастеризація, дитяче харчування, йогурт.

4. Додаткові функції. додатковим плюсом буде наявність в мультиварці таких функцій, як "підігрів", що дозволяє залишати їжу підігрітою від 12 до 24 годин, "відстрочка старту"- по закінченню відведеного часу мультиварка сама починає приготування їжі.

Варто зазначити, що завдяки своїм можливостям мультиварка стала незамінним помічником як для молодих, так і для досвідчених мам. Вона береже не тільки час та сили, а ще й фінанси, оскільки не потрібно додатково купувати ні пароварку, ні йогуртницю. До того ж, Ваші страви відтепер не вимагають постійної присутності поруч, тому у Вас з'явиться більше час на себе і родину!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1085 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]