Сб, 2024-03-30, 05:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:06
МВС: Кремль задумав "прибрати" Аксьонова, готує три варіанти
Інші останні Новини з регіонів України

Найближчим часом маріонетку Кремля Аксьонова можуть усунути з посади так званого "прем'єр-міністра" окупованого Криму.

Про це радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк написав на сторінці в Facebook.

"У Москві готуються до нових чисток своїх "вірних васалів". Найближчим часом маріонетку Кремля Аксьонова можуть усунути з посади так званого "прем'єр-міністра" Криму. Не виключений і його арешт російськими спецслужбами", - пише Шкіряк, додаючи, що принципово таке рішення керівництвом Росії вже ухвалено, і зараз чекають зручного моменту для реалізації.

"За оперативною інформацією, продовжує розгортатися і посилюватися конфлікт між офіційним Кремлем і тимчасовою окупаційною "владою" Криму", - зазначив Шкіряк.

За його даними, Аксьонов не зміг впоратися зі зростанням антиросійських настроїв і масового невдоволення місцевих жителів ситуацією, що склалася за останні півтора року після анексії Криму Росією, а також з посиленням корумпованості.

"Практично весь спектр економіки і підприємництва, включаючи так звані "державні", вкрадені в України підприємства, платить йому мзду. Безкоштовним у Криму залишається хіба що повітря, бо море теж давно стало комерційним товаром. При цьому джерела повідомляють, що Гоблін заносить нагору своїм московським господарям значно менше, ніж краде", - написав радник глави МВС.

За його інформацією, у Москві вирішили поставити Аксьонова на місце, активізували документування його діяльності та завербували значну частину його оточення, яке видає ФСБ потрібну інформацію.

Шкіряк припустив, що в Кремлі готують два основних і один запасний варіанти зміщення Аксьонова. Його або показово заарештують за корупцію, або змусять піти "по-доброму". Другий варіант Шкіряку здається менш імовірним, оскільки "Путіну обов'язково потрібен "цап-відбувайло". "Тому, теоретично, він може піти, але потім його все одно заарештують і повісять на нього "всіх собак", звинувативши в масових розкраданнях все, "що матінка Расея" в Крим надсилала", - пише він.

"Є й третій варіант - фізичне знищення. Немає людини - немає проблеми. Це давній перевірений спосіб роботи КГБ-ФСБ. Спецслужби РФ можуть готувати вбивство Аксьонова, щоб потім звинуватити в цьому злочині кримських татар або українських патріотів. Це ще більше розв'яже їм руки, і вони остаточно занурять Крим у пітьму політичних розправ, садизму і фашистської диктатури", - додав Шкіряк, підкресливши, що сидіти в кріслі "прем'єра" Аксьонову залишилося 3-6 місяців або ще менше.

Нагадаємо, в листопаді народний депутат від "Блоку Петра Порошенка", голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров заявляв, що російські спецслужби збираються ліквідувати деяких поплічників окупаційної влади Криму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: три варіанти, прибрати Аксьонова, кремль, МВС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]