Пт, 2024-03-29, 08:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:56
МВС "Свобода" пікетувала з вимогою припинити переслідування
Інші останні Політичні новини

Кілька десятків депутатів парламенту від ВО"Свобода" у понеділок, 28 жовтня, пікетували Міністерство внутрішніх справ України з вимогою припинити кримінальне переслідування націоналістів, яке значно посилилось останнім часом.

Як повідомила прес-служба партії, на акції були присутні лідер "Свободи" Олег Тягнибок, а також депутати Андрій Іллєнко, Олексій Кайда, Ігор Мірошниченко та інші.

Депутат, голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Іллєнко зазначив, що на сьогодні у Києві під переслідуванням міліції перебуває близько 20 свободівців.

"Переслідують націоналістів і за участь в акціях, спрямованих на захист громади Києва. Зокрема, йдеться про акції проти незаконних забудов, нелегітимної Київради, протидію так званим "тітушкам" та інші", - цитує Іллєнка офіційний сайт партії.

Депутат наголосив, що учасники пікету вимагають від влади припинити використовувати міліцію у боротьбі з опозицією та громадськими активістами.

За повідомленням партії, міліція під натиском активістів виламала вхідні двері до МВС. Після того до опозиціонерів вийшов заступник міністра Віктор Ратушняк.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 944 | Додав: adminA | Теги: МВС. Свобода .пікет, припинити переслідування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]