Чт, 2024-03-28, 13:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
На 8 березня в КНДР прославляють жінок, які люблять просякнутий потом одяг
Інші останні Новини світу
Незважаючи на загострення обстановки навколо Корейського півострова після запуску супутника і підземного ядерного випробування в КНДР, життя в цій країні йде за усталеним графіком. У країні готуються до Міжнародного жіночого дня, який вперше в цьому році оголосили вихідним, повідомляє ІТАР-ТАСС.

У Північній Кореї, яка дотримується політики "сонгун" (армія на першому місці), прикладом для наслідування стають жінки, які "віддали перевагу просякнутий потом військовій формі чоловіка над сумнівною розкішшю".

Газети закликають жінок і далі "проявляти войовничий дух і патріотичний запал у боротьбі за побудову могутньої і квітучої держави" під керівництвом маршала Кім Чен Ина. Інформаційне агентство ЦТАК поширило сьогодні по своїх каналах добірку повідомлень з деяких зарубіжних газет і організацій лівого спрямування, які стверджують, що "корейські жінки - найщасливіші в світі".

А ось фахівців, які брали участь в останньому ядерному випробуванні (12 лютого), нагородили розважальною поїздкою в столицю Пхеньян.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 992 | Додав: adminA | Теги: КНДР, 8 березня, просякнутий потом одяг, жінки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]