Пт, 2024-04-19, 06:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:42
На активістів напали невідомі в чорному, "Беркут" проводить арешти, - під Межигір'ям бійка
Інші останні Політичні новини
15 квітня невідомі в чорному намагаються відтіснити активістів Демократичного Альянсу від воріт "Межигір'я". Близько 20 невідомих у чорному, не відрекомендувавшись, почали відштовхувати активістів. Активісти чинили їм опір, скандуючи "Нас не налякати". Трохи пізніше під'їхав автобус з "Беркутом". Правоохоронці оточили активістів.

Станом на 10 годину, почалися перші затримання. Перших активістів повели в автозак. Депутат Леся Оробець не пускає автобус із затриманими, загородивши йому дорогу собою, пише "Українська правда".

Близько 10:30 співробітники "Беркута" звільнили активістів ДемАльянсу, заблокованих під Межигір'ям. Після цього активісти ДемАльянсу вишикувалися в колону і відправилися від Міжгір'я в напрямку траси на Київ.

Один з журналістів заявив, що "беркутівці" йому погрожували: "Говорили, що буду один вигрібати за всіх. Я питав, на підставі чого мене затримали. Міліція каже: "Ти знаходився в публічному місці в нетверезому вигляді". Я відповів, що я тверезий, на що міліція заявила: "Зараз ми повеземо до відділення і почнемо накачувати", - повідомив активіст. Також, за словами активіста, міліція запитувала, скільки йому заплатили грошей за участь в цій акції.

Нагадаємо, 5 квітня суд заборонив ДемАльянсу проводити протест щодо поганого стану доріг в Україні перед офісом президента Віктора Януковича в Нових Петрівцях.

11 квітня засудив Максима Панова (на 7 діб в ізоляторі) та ще трьох "демальянсівців" (до штрафу 170 гривень) за нібито проведення акції, яку заборонили. Хоча хлопці та журналісти прибули на місце подій дивитися, як прибирають наслідки повені.

12 квітня "демальянсівці" прийшли до Межигір'я вимагати свободу Максиму Панову, рішення щодо 7 діб арешту для якого явно незаконне. Учасники акції отримали штраф в 170 гривень, а лідеру команди ДемАльянсу Василю Гацьку присудили 5 діб в ізоляторі.

Сьогодні, о 9.30 під офісом Януковича в с.Нові Петрівці повинна була відбутися акція протесту "Нас не налякати". Учасники акції планували подарувати президенту і його охоронцям памперси.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 948 | Додав: adminA | Теги: беркут, Межигір'я, невідомі в чорному, активісти, бійка, арешти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]