Вт, 2024-03-19, 13:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:32
На альтернативні види палива переходить Київщина
Інші останні Економічні новини

Про це розповів очільник Київської обласної адміністрації Володимир Шандра.

“З кожним днем ми все більше відчуваємо осіннє похолодання. Тому вхід в новий опалювальний сезон – одне з головних питань, над яким ми зараз працюємо. Є доволі великі невизначеності із забезпеченням газом цього року. В області проводиться робота по скороченню споживанню газу на 30%, головний напрямок у цьому питанні – максимальний перехід на альтернативні види палива. На Київщині 1409 котелень і 220 вже працюють на альтернативних видах палива” – повідомив він.

“Інколи я чую думки, що ми робимо «крок назад», коли повертаємось до опалення на соломі, але такі міркування від незнання ситуацій – за новими технологіями ми будемо використовувати піролізні котли, в яких значно більший КПД. Всі мають розуміти, що торф, тирса, щепа, солома, тріски – це не відходи, це – паливо, яке допоможе нам перезимувати в теплі. Чому ми маємо віддавати мільярди доларів в Росію, якщо ми можемо ці кошти залишати в Україні?!” – додав Шандра.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: Київщина, альтернативні види палива | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]