Вт, 2024-04-23, 12:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:15
На арешт Савченко Рада погодилася
Інші останні Кримінальні новини

Рада погодилася на арешт Савченко
За відповідне рішення проголосували 268 народних депутатів.

Верховна Рада в четвер, 22 березня, погодилася на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Про це повідомив кореспондент Тижня.

За відповідні рішення проголосували 291, 277 та 268 народних депутатів.

Як повідомлялося, 22 березня комітет Верховної Ради  з питань регламенту та організації рекомендував парламенту дозволити притягти до кримінальної відповідальності, затримати та заарештувати народного депутата Надію Савченко.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко під час виступу у парламенті заявив, що 15 березня внесе до ВР подання на притягнення Савченко до кримінальної відповідальності, затримання та арешт. За його словами, Савченко планувала теракт у залі парламенту.

Нагадаємо, 8 березня у зоні АТО, на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорськ", правоохоронці затримали лідера Центру визволення полонених "Офіцерського корпусу" Володимира Рубана, з яким пов’язана Савченко, під час спроби нелегального перевезення зброї на підконтрольну Києву територію з тимчасово окупованої частини Донецької області.

Пізніше СБУ оприлюднила відео, як бойовики вантажили зброю в авто Рубана.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 610 | Додав: adminA | Теги: рада, арешт Савченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]