Вт, 2024-04-16, 11:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
На бій Кличко - Джошуа в Англії квитки розкупили протягом години
Інші останні Спортивні новини

На бій між британцем Ентоні Джошуа та українцем Володимиром Кличком продано більш як 80 тисяч квитків. Про це повідомив промоутер Едді Хірн, передає "Апостроф".

"Квитки на бій мають феноменальну популярність. Це найбільший бій в історії британського боксу, і ми могли б продати всі місця двічі. Ми попросили збільшити місткість арени на 5 тис. і чекаємо відповіді", - розповів промоутер.

16 січня в продаж надійшла друга частина квитків. Після старту продажів квитки на бій Кличко - Джошуа розкупили протягом години.

Поєдинок між Кличком і Джошуа пройде в Лондоні на стадіоні "Вемблі" 29 квітня. Про дату бою було оголошено відразу після перемоги Джошуа над американцем Еріком Моліною в Манчестері. Джошуа переміг нокаутом у третьому раунді.

Президент WBA Джилберто Мендоса заявив, що переможець бою Кличко - Джошуа повинен буде боксувати проти кубинського боксера Луїса Ортіса.

Раніше Кличко зізнавався, що він великий шанувальник Джошуа з того часу, як вперше побачив його на рингу, але зазначив, що в їхньому очному поєдинку дружби не буде.

Вже відбулася перша прес-конференція Кличка і Джошуа, в ході якої боксери провели дуель поглядів.   
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 791 | Додав: adminA | Теги: бій Кличко - Джошуа, Англія, квитки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]