Пт, 2024-03-29, 13:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:28
На чемпіонаті Європи українські плавці здобули «золото» та «срібло»
Інші останні Спортивні новини

На чемпіонаті Європи з плавання, що проходить у Копенгагені, спортсмени з України зайняли призові місця — вибороли золоту та срібну медалі

Українець Михайло Романчук переміг на чемпіонаті Європи з плавання. Про це 15 грудня повідомляє УНІАН.

Романчук став чемпіоном Європи, коли переміг на дистанції 1500 м вільним стилем. Цю дистанцію спортсмен з України подолав за 14 хв 14,59 сек. На 8,34 сек. від Романчука відстав італієць Грегоріо Палтіньєрі, який став другим. Бронзову медаль виборов представник Норвегії Хенрік Крістіансен.

Срібну медаль чемпіонату Європи здобула українка Дарина Зевіна, яка брала участь у фінальному запливі на 200 м на спині.

Спортсменка подолала цю відстань за 2 хв 02,27 сек. Зевіна відстала на 0,68 сек. від Катінки Хоссу з Угорщини. Третє місце зайняла Маргарита Панзіера з Італії.

Нагадаємо, жіноча збірна України з біатлону посіла друге місце на другому етапі Кубка світу.

Успіх українській збірній принесли олімпійські чемпіонки Віта Семеренко, Юлія Джима, Валя Семеренко та Олена Підгрушна. Спортсменки подолали дистанцію без штрафних кіл, використавши п’ять додаткових патронів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 764 | Додав: adminA | Теги: українські плавці, «золото» та «срібло», чемпіонат Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]