Чт, 2024-04-18, 23:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:23
На чемпіонаті Європи з універсального бою українці посіли перше місце
Інші останні Спортивні новини

У Чорноморську Одеської області завершився чемпіонат Європи з універсального бою

Про це повідомляє прес-служба міністерства молоді та спорту.

Участь у континентальній першості взяли збірні з 14 країн Європи - Польщі, Румунії, Угорщини, Азербайджану, країн Балтії.

Змагання проходили серед юніорів (чоловіки та дівчата від 18 до 20 років) та дорослих спортсменів.

За підсумками змагань у командному заліку молодіжна збірна України здобула перше місце, додавши до медальної скарбнички 43 нагороди в особистій першості, з них - 20 золотих, 13 срібних і 10 бронзових медалей. На другій сходинці п'єдесталу пошани - команда з Азербайджану, третє місце завоювала Литва.

Титул чемпіонів Європи в черговий раз підтвердили і дорослі українські спортсмени. Вони здобули для активу збірної 55 нагород, з яких - 24 нагороди найвищого ґатунку, 12 срібних та 19 бронзових медалей. Друге місце за Азербайджаном, третє - за Молдовою.

    Універсальний бій як самостійний вид спорту він тісно пов'язаний з розвитком різних видів бойових єдиноборств. Крім того, займатися цим видом спорту можуть всі без винятку - дорослі і діти, чоловіки і жінки.
    Програма змагань складається з двох частин. Перша - це подолання смуги перешкод, метання ножа і стрільба з пневматичної зброї.Друга частина - безпосередньо бій на рингу, де спортсмен повинен провести два раунду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 766 | Додав: adminA | Теги: чемпіонат Європи з універсального б, перше місце, українці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]