Пт, 2024-03-29, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:13
На чемпіонаті Європи з водних видів спорту Україна виборола третю медаль
Інші останні Спортивні новини

На чемпіонаті Європи з водних видів спорту в Лондоні Україна здобула в командну скарбничку третю медаль - знову срібну, як і дві попередні.

Ганна Волошина посіла друге місце у фіналі довільної програми в змаганнях одиночниць. Як і в кваліфікації, українка поступилася представниці Росії, чинній чемпіонці світу Наталії Іщенко, тільки оцінку тепер отримала вищу - 93.4000, на 6 десятих більше, ніж у кваліфікації.

Третє місце в фіналі, як і в кваліфікації, посіла італійка Лінда Черутти.

Нагадаємо, у синхронному плаванні першу медаль збірна України заробила вже в понеділок, 9 травня, перший день змагань - у технічній програмі у команд. У вівторок Ганна Волошина разом з Лоліта Ананасовою кваліфікувалися - теж на другому місці - у фінал довільної програми дуетів. Цей фінал пройде в середу, 11 травня, о 18:30 за київським часом. А о 20:30 Катерина Резник разом з Антоном Тимофєєвим виступлять у екзотичній поки дисципліни - змішаному дуеті.

Зауважимо, на Олімпійських Іграх у Ріо 2016 року поодинокі виступи не входять до програми Ігор, але у Волошиної з Ананасовою є ліцензія на Ігри в дуеті. А ще вперше в історії на Іграх Україна буде представлена ​​в командних виступах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 777 | Додав: adminA | Теги: третя медаль, україна, водні види спорту, чемпіонат Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]