Пт, 2024-03-29, 17:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:19
На чемпіонаті світу українські гімнастки завоювали “бронзу”. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Українські гімнастки завоювали “бронзу” на чемпіонаті світу.

На чемпіонаті світу з художньої гімнастики українські спортсменки посіли третє місце у групових вправах із трьома м’ячами та двома скакалками. Змагання проходили в Болгарії.

За вітчизняну збірну виступали Анастасія Возняк, Валерія Ханіна, Валерія Юзьвяк, Ліана Межирицька, Аліна Бихно й Тетяна Довженко.

Переможницями стали представниці Італії, друге місце в росіянок.

Востаннє медалі чемпіонату світу в групових вправах українські гімнастки брали в 2013 році. Тоді вони завоювали “бронзу” у вправах із 10-ма булавами.

Напередодні 12 медалей завоювала збірна України на чемпіонаті світу зі стрільби: три “золота”, чотири “срібла” та п’ять “бронз”. Цих нагород вистачило на десяте загальнокомандне місце. Змагання проходили в південнокорейському Чанвоні, участь брали 36 країн.

Золоті медалі вдягли на Павла Коростильова (швидкісна стрільба з малокаліберного пістолета з 25 метрів), Олену Костевич (стрільба з малокаліберного пістолета з 25 метрів) та юніора Данила Даниленка (у стрільбі по рухомій мішені з пневматичної гвинтівки зі змішаними швидкостями з 50 метрів).

До того ж, у Мехіко (Мексика) на вихідних завершився чемпіонат світу з сучасного п’ятиборства. Українець Павло Тимощенко став бронзовим призером. Він набрав у фіналі 1429 очок, поступившись Джеймсу Куку з Великої Британії (“золото”) та Валентину Праде із Франції (“срібло”).

Нагадаємо: у 2015 році Павло став чемпіоном в індивідуальній першості чемпіонату світу. Наступного року він взяв “срібло” Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Сучасне п’ятиборство – це змагання в п’ятьох дисциплінах: конкурі (подолання перешкод верхи на коні), фехтуванні, стрільбі, бігу й плаванні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 870 | Додав: adminA | Теги: “бронза”, українські гімнастки, чемпіонат світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]