Пт, 2024-03-29, 17:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:57
На чемпіонаті зі стрибків у воду у Дубаї українці завоювали три медалі
Інші останні Спортивні новини
У Дубаї (ОАЕ) завершився етап Світової серії зі стрибків у воду, в останній день якого українці завоювали дві медалі в індивідуальних змаганнях.

Як передає кореспондент УНІАН, в чоловічих стрибках з 3-метрового трампліна на цей раз не було рівних українцю Іллі Кваші. З результатом 493,40 бала він впевнено обійшов іспанця Хав'єра Ілля, що зайняв друге місце (468,20). Третє місце у китайського стрибуна Хе Чона (466,35).

В аналогічних жіночих змаганнях на 3-метровому трампліні перше місце з великим відривом від конкуренток посіла китаянка Хе Цзи - 391,20 бала. На другому місці в таблиці завершила змагання канадка Дженіфер Абель (309,30), а на третьому - українка Олена Федорова (304,50).

Відзначимо, що у Світовій серії беруть участь тільки найсильніші стрибуни у воду в світовому рейтингу на даний момент. По 8 найкращих представників у кожній дисципліні за підсумками минулого сезону, враховуючи Олімпійські ігри.

Як повідомлялося, у перший день змагань у Дубаї друге місце у синхронних стрибках завоював чоловічий дует Ілля Кваша - Олексій Пригоров. Таким чином, на рахунку українців три нагороди на одному змаганні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 957 | Додав: adminA | Теги: українці, три медалі, Дубаї, чемпіонат зі стрибків у воду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]