Пт, 2024-04-19, 04:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:11
На Черкащині керівника штабу "Батьківщини" спробували підірвати гранатою - Томенко
Інші останні Політичні новини
Віце-спікер парламенту, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що найсумніші прогнози про те, що "донецька" черкаська влада (як відомо, голова обласної адміністрації Сергій Тулуб та біля ста чиновників на Черкащині, які сьогодні керують областю, є вихідцями з Донецького регіону), перетворить Черкащину на сумнозвісну Донеччину 80-90-х, підтвердилися, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".
 Микола Томенко зауважив, що ще не вщухли розмови про те, що був здійснений напад на одного з кандидатів у депутати в Уманському виборчому окрузі, як у ніч проти 18 жовтня було скоєно напад на керівника штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина" у Черкаській області Анатолія Бондаренка. Томенко повідомив, що пізно ввечері, коли Бондаренко повертався із зустрічей з громадянами у свій приватний будинок, було вчинено напад, під час якого кинуто гранату, і лише щасливий випадок врятував йому життя. "Ми мали інформацію від чесних працівників служби безпеки про те, що розроблені сценарії боротьби з опозиційними кандидатами, які включали в себе: на першому етапі – погрози, а на другому – знищення наших кандидатів в депутати", - сказав він.
Політик нагадав, що вже мали місце погрози і залякування родини кандидата в депутати на Черкащині Леоніда Даценка, також є інформація про погрози кандидатам від Об’єднаної опозиції, які лідирують в округах, Володимиру Гресю та Миколі Булатецькому.
 Микола Томенко звернувся до міністра внутрішніх справ і президента України (оскільки, як він пояснив, голова обласної адміністрації Сергій Тулуб позиціонує себе як особистий друг Віктора Януковича, який ніколи не звільнить його з посади, хоч би тут кидали гранати не лише на лідерів опозиції, а й підривали цілі будинки) з вимогою втрутитися в ситуацію і не допустити напередодні виборів повторення у Черкаській області сумнозвісного періоду на Донеччині та зупинити "беспредєл", коли від погроз перейшли до намагання фізично знищити лідерів черкаської опозиції.

Підсумовуючи, Микола Томенко зауважив, що натомість найбільш цинічне в цій ситуації те, що сьогодні влада разом з міліцією охороняє мільярдерів – кандидатів у народні депутати, які на вулицях Черкас і обласних центрів роздають гроші, підкуповуючи виборців, у той час, коли відбуваються напади раніше на бізнесменів, а тепер і на політиків.

Нагадаємо, 27 серпня у Дніпровському районі Києва було скоєно розбійний напад на представника партії "УДАР" Тараса Дяченка. 9 вересня повідомлялося, що у Гусятинському районі Тернопільської області було побито кандидата в народні депутати від "Нашої України" Ігоря Соболя.

12 вересня невідомі напали на кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Володимира Веселкіна, який балотується в мажоритарному окрузі №51 з центром в Горлівці Донецької області.

5 жовтня кандидата в народні депутати від партії "УДАР" у Білій Церкві на Київщині Романа Григоришина побили невідомі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1220 | Додав: adminA | Теги: гранатою, Томенко. Черкащині . Батьківщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]