Чт, 2024-03-28, 16:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:24
На чужині варитимуть найпопулярніше українське пиво
Інші останні Економічні новини

Пивоварня "Оболонь" через високий податковий тиск та з метою просування бренду може перенести частину виробництва за кордон, зокрема до Китаю, Бєларусі чи Росії. Про це повідомив президент корпорації Олександр Слободян.

"Ми маємо в окремих країнах свої представництва. І, можливо, ми перенесемо частково за кордон і своє виробництво", - сказав він.

Президент корпорації не уточнив термінів можливого перенесення виробництва, однак сказав, що таку можливість компанія вивчала в Китаї.

"Ми розглядали таку можливість, посилали людей, наприклад, у Китай, де вивчали можливість будівництва заводу", - сказав Слободян.

2011 рік "Оболонь" закінчила із чистим прибутком 118,501 млн гривень.

Якщо парламент проголосує за диференціацію акцизу на пиво в залежності від вмісту в ньому алкоголю, то пінний продукт зросте в ціні на 13%.

Нагадаємо, Кабмін планує з 2013 року підняти акцизи майже на 8%. Подорожчання, зокрема, торкнеться тютюнової та алкогольної продукції, пива та автомобілів. У тих галузях, де частка акцизу в продукції невелика - як, наприклад, у виробництві пива, обіцяють не підвищувати ціни, щоб не втрачати споживача.

За словами генерального директора компанії "Укрпиво" Галини Коренькової, найнижче зростання акцизу - на 7,4%, або на 6 коп - торкнеться виробників пива (87 коп/1 л), що є прийнятним для пивоварів збільшенням.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1059 | Додав: adminA | Теги: чужині, українське пиво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]