Ср, 2024-04-24, 00:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:34
На Донбасі воюють кадрові російські військові - Порошенко
Інші останні Політичні новини

Президент України знову звинуватив Росію у постачанні зброї бойовикам на Донбасі. Водночас він наголосив, що ситуацію не можна вирішити лише військовими засобами.

На Донбасі воюють кадрові російські військовослужбовці, заявив президент України Петро Порошенко під час зустрічі з заступником генерального секретаря ООН із політичних питань Джеффрі Фелтманом у середу, 20 серпня.

За його словами, є інформація, що Росія продовжує надсилати новітню зброю на Донбас: танки, артилерію, ракетні установки - такі, з яких був збитий літак "Малайзійських авіаліній", йдеться в повідомленні на офіційному сайті президента. "Я впевнений, атака на цивільний літак трактується усіма як міжнародний тероризм, і злочинці, які причетні до цього, мають бути притягнуті до відповідальності", - сказав Порошенко.

Водночас глава держави зауважив, що ситуацію на Сході України не можна вирішити лише військовими засобами. Порошенко наголосив, що в Україні нема внутрішнього конфлікту. "Люди в Донецьку та Луганську прагнуть миру. Імплементація мирного плану, який ми запропонували, визначає наші дії. Ми свідомі того, що ситуацію не можна вирішити лише військовими засобами", - зауважив президент.

Наступні перемовини щодо розв'язання української кризи відбудуться 26 серпня в Мінську. Президенти України та Росії, представники Євросоюзу та країн Митного Союзу візьмуть участь у багатосторонніх переговорах.

Востаннє Петро Порошенко та Володимир Путін зустрічалися на початку червня у Франції під час урочистостей з нагоди 70-ї річниці висадки союзників у Нормандії в часи Другої світової війни.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: донбасі, кадрові російські військові, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]