Пт, 2024-03-29, 15:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:37
На Донбасі вздовж кордону російські війська активізують радіотехнічну розвідку
Інші останні Надзвичайні новини

Війська РФ розгорнули на Донбасі вздовж кордону засоби радіоелектронної розвідки

Російські війська, які зайшли на територію Донецької області, розгорнули уздовж українсько-російського кордону засоби радіоелектронної розвідки. Про це повідомляє народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, посилаючись на оперативні дані ІС.

«На північ від Новоазовська, в районі н.п. Перемога і Ульяновське (ближче до н.п. Берестове), уздовж державного кордону України з РФ зафіксовано розгортання підрозділами ЗС РФ, які зайшли на територію окупованих районів Донецької обл., засобів радіоелектронної розвідки і радіоелектронної боротьби», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв «Главком», раніше Тимчук заявив, що бойовики на Донбасі за сприяння російських інструкторів готуються до масштабного наступу.

Крім того, повідомлялося, що під Павлополем Волноваського району Донецької області російсько-терористичні війська готуються до прориву.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: Донбас, радіотехнічна розвідка, кордон, російські війська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]