Пт, 2024-04-19, 19:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:42
На Євробачення Кабмін дав 15 мільйонів євро
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Уряд ухвалив рішення, яке дозволить забезпечити належні умови для підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу Євробачення.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Відповідне розпорядження № 568-р ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів. Зокрема, згідно з документом при підготовці проекту Державного бюджету України на 2017 рік Держкомтелерадіо разом із Міністерством фінансів повинні передбачити кошти для проведення даного пісенного конкурсу у розмірі не менше, ніж сума, еквівалентна 15 млн євро", - йдеться в повідомленні.

Також уряд погодив перерахунок коштів Європейській мовній спілці в забезпечення виконання умов договору, що передбачається укласти між Національною телекомпанією України та Європейською мовною спілкою.

Нагадаємо, українська співачка Джамала перемогла на конкурсі "Євробачення 2016", який відбувся 14 травня в Стокгольмі. Вона виступила з піснею "1944", у якій розповідається про трагедію кримськотатарського народу. Таким чином, наступне "Євробачення" буде приймати Україна.

Про бажання приймати міжнародний пісенний конкурс заявили шість міст: Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків та Херсон.

У фінал конкурсу на право проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" у 2017 році пройшли три міста.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: 15 мільйонів євро, Євробачення, Кабмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]