Вт, 2024-04-23, 17:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:39
На "Євробачення" квитки коштуватимуть від 40 до 200 євро. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

  Квитки на пісенний конкурс "Євробачення", який пройде у Києві, будуть коштувати від 40 до 200 євро, повідомив заступник керівника Національної громадської телерадіокомпанії України з питань проведення конкурсу Павло Грицак в інтерв'ю Громадському. "У середньому ціна буде від 40 до 200 євро, 200 з хвостиком - це VIP-квитки", - повідомив він. Грицак уточнив, що вартість розраховувалася відповідно до того, що це міжнародний конкурс, і квитки будуть купувати не тільки українці. Чиновник також розповів, що завдяки відкритому тендеру вже обрано оператора продажу квитків.

"Мінімальний дохід, який планували, - 44 млн. Але після тендеру ми ведемо активні переговори з переможцем. Наразі ми очікуємо, що доходи від продажу квитків будуть перевищувати 60 млн гривень", - зазначив він. За словами Грицака, квитки будуть продавати на 9 подій. Він додав, що стосовно вартості квитків ведеться дискусія з Європейським мовним союзом про те, що квитки на "Євробачення" не можуть коштувати стільки ж, скільки у Європі, оскільки купівельна спроможність українців відрізняється від європейської. Нагадаємо, що у Києві відбувся перший півфінал національного відбору на "Євробачення-2017" від України. За результатами голосування журі до фіналу увійшли співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) і група "Сальто Назад".

Участь у міжнародному пісенному конкурсі, який прийматиме Україна, підтвердили 43 країни. Півфінали 62-го за ліком "Євробачення" відбудеться у Києві 9 і 11 травня, а фінал - 13 травня. За попередніми прогнозами, під час проведення конкурсу українську столицю відвідає близько 20 тис. осіб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: ціни, квитки, Євробачення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]