Пт, 2024-03-29, 08:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:57
На Facebook сторінку Луценка зламали, каже Сарган. Стець звинувачує спецслужби
Інші останні Політичні новини
У соціальній мережі Facebook закрили сторінку екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценко. Прес-секретар "Народної самооборони” Лариса Сарган у коментарі УНН зазначила, що сторінку екс-міністра зламали.

Сьогодні на публікації Луценка підписалося близько 5 тисяч людей.

Народний депутат України Юрій Стець переконаний, що зламати сторінку екс-міністра внутрішніх справсоціальній мережі Facebook могли лише спецслужби. Таку думку він висловив в коментарі УНН.

"На даний час ми намагаємось його розблокувати. Зараз у нас немає інформації. Можливо, логін і пароль зламали і, відповідно, таким чином теж можна видалити сторінку. Зараз чіткої відповіді ми не маємо, але якщо це дійсно зламали пароль і логін, то це можуть зробити лише спецслужби. Відповідно, ситуація дуже зрозуміла. Протягом 5 годин у Луценка було 5 тисяч підписників. Я думаю, що протягом тижня у нього було б 100 тисяч підписників. Відповідно, те що написав би у своєму Фейсбуці за тиждень Луценко — знало б, як мінімум, півмільйона людей в країні”, — сказав співрозмовник агентства.

Він також зазначив, що у разі, якщо аккаунт Луценка не вдасться відновити, то буде створено новий.

"Ми зараз зв’язуємось з представництвом Facebook в СНД. Його керівник знаходиться в Москві і ми намагаємось довести, що цей аккаунт Юрія Луценка є справжнім і бажано його відновити. Якщо відновити його не зможуть, то очевидно, що ми будемо вимагати завести новий аккаунт. Скільки вони будуть витрачати зусиль на те, щоб його акаунт не працював, стільки ми будемо створювати новий. Тому ніяких шансів у них немає зробити так, щоб Луценко не спілкувався в соціальних мережах”, — наголосив політик.

Стець також зазначив, що те, що відбувається зі сторінкою Луценка в соціальній мережі, приверне ще більше уваги до нього.

"Це дає можливість привернути більше уваги до його аккунту. Дякуємо, товаришам які працюють в СБУ, які привертають увагу і ще більше рекламують аккаунт Луценка. Ви молодці!”, — резюмував він.

Нагадаємо, 15 квітня вночі Луценко створив офіційну сторінку в мережі Facebook.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 941 | Додав: adminA | Теги: Facebook сторінку Луценка зламали | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]