Чт, 2024-04-25, 21:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:20
На фондових біржах України припинена торгівля акціями кримських компаній
Інші останні Економічні новини

З 6 листопада керівництвом ПАТ «Українська біржа» було прийнято рішення припинити торги активами на ринках у вигляді цінних паперів кримських підприємств. У список потрапили шість емітентів, в числі яких, зокрема, «Суднобудівний завод Залив» та ПАТ «Кримхліб». Судячи з усього інвестування в бінарні опціони за цими активами теж буде недоступно для трейдерів. Як вигідно інвестувати в бінарні опціони і вибрати для цього рентабельні активи, ви можете дізнатися прямо зараз на сайті binary-optionss.com.

Аналогічне рішення в цей же день було прийнято в ПАТ «Фондова біржа ПФТС». Правда, список компаній, чиї цінні папери тимчасово не торгуються на ринках активів для бінарних опціонів і Форексу, набагато ширше - в нього увійшли 44 емітента, що перебувають у Криму. Як повідомляється на сайті binary-optionss.com, у коментарях до рішення про тимчасову заборону зазначається, що воно було прийнято відповідно до вимог Нацбанку України, котрий випустив 3 листопада відповідну постанову. Зокрема, даною постановою заборонені будь-які інвестиції в об'єкти, розташовані на території Криму. Чи стосується це ринку електронних активів, зокрема, бінарних опціонів, наразі невідомо. Цікаво, що 6 листопада український фондовий ринок показав зростання, який змінив тривале падіння. Індекс ПФТС зміцнився на 0.27%, індикатор УБ виріс на 0.86%. Як це демонструють індикатори для бінарних опціонів, відразу на 6.06% збільшилися в ціні папери «Єнакіївського метзаводу», на 3.43% подорожчали акції «Донбасенерго» і на 1.65% зросли папери «Центренерго».

Падіння на біржах та на ринку активів для бінарних опціонів показали і акції «Укрнафти», що втратили 0.04%.

За словами аналітика «Аструм» Дарини Тимченко, несподіване зростання вартості акцій українських підприємств обумовлений очікуваннями подальшої девальвації гривні. Як зазначила пані Тимченко, в середу 5 листопада торги на біржі проходили досить активно після того, як українська валюта досягла курсу 14 гривень за 1 $.

Експерти з «КІНТО» вважають, що зростання індексу УБ обумовлений технічним поверненням в звичний в останні місяці коридор. Не виключено, що в найближчі дні індекс на ринку бінарних опціонів і Форекс продовжить зростання.

Проте, підстав для оптимізму не багато, про що нагадують аналітики з «ІТТ-Інвест». В результаті чергового обстрілу були зруйновані потужності Авдіївського коксохімзаводу. Подальше продовження бойових дій, на думку експертів, буде чинити негативний тиск на ринок. Яке посилилося після рішення про призупинення торгів паперами кримських емітентів.

Нацбанк України прийняв рішення закрити рахунки юридичних осіб, зареєстрованих у Криму, про що видав постанову.

Також постановою жителі Криму фактично стають нерезидентами України, що ускладнить переклади грошей.

Джерело: binary-optionss.com

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1235 | Додав: admin | Теги: індикатори для бінарних опціонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]