Ср, 2024-04-24, 05:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:39
На Грушевського протистояння триває. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
На вулиці Грушевського в Києві триває протистояння між мітингувальниками і правоохоронцями, які блокують прохід до урядового кварталу. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, мітингувальники почали масово кидати в правоохоронців «коктейлі Молотова».

«Коктейлі», які потрапляють у солдат-строковиків внутрішніх військ, спепцпризначенці швидко гасять. Зараз мітингувальники відтіснили правоохоронців на більш віддалені позиції. Сутички тривають.

Крім того, мітингувальники будують катапульту, щоб за допомогою неї запускати в правоохоронців каміння і пляшки із запалювальною сумішшю. Протистояння на вулиці Грушевського триває відучора, приблизно від 15:00, коли радикально налаштовані демонстранти вирішили прорвати кордон міліції і пройти до Будинку уряду і Верховної Ради.

Силовики продовжують прицільно стріляти у журналістів. Так є відео, як працівник беркуту вистрілив у камеру 5 каналу, яку тримав оператор телеканалу Іван Наконечний.

Працівники міліції роздягли, обстріляли резиновими кулями та побили двох молодих чоловіків, які працювали будівельниками і відпочивали в одному з будинків на вулиці Грушевського.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: протистояння триває. ВІДЕО, Грушевського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]