Пт, 2024-04-19, 18:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:27
На камені віком 37 тисяч років археологи розгледіли порно
Інші останні Новини світу

Археологи виявили найдавніший порнографічний малюнок в печері Абрі Кастаньо на південно-заході Франції, вік малюнка оцінюється в 37 тисяч років. Малюнок являє собою коло з рискою, який, як припускають науковці, є зображенням жіночих геніталій.

На думку дослідників, цей малюнок доводить, що стародавні люди цікавилися таємницею народження людини. Крім того, знахідка, як зазначають учасники дослідницької групи, свідчить про важливу повсякденну ролі мистецтва в житті людей оріньякської культури, яка була поширена по всій Європі 37-28 тисяч років тому. Сама печера Абрі Кастаньо, як і сусідня Абрі Бланшар, не вперше розкриває перед науковцями таємниці життя первісних людей, повідомляє ТСН.

"Образ життя стародавніх людей оріньякської культури був більш-менш схожий на сучасний. Їх суспільство було досить складним, і вони займалися скульптурою і графікою", - розповів професор антропології Нью-Йоркського університету Рендалл Уайт, один з авторів дослідження. Раніше антропологи виявили у цих печерах малюнки на вапнякових плитах, сотні прикрас із зубів тварин, намисто зі слонової кістки та мильного каменю.

Зазначимо, що останнім часом археологи зробили багато цікавих відкриттів. Так, не так давно було відкрито досі невідому цивілізацію під пісками сучасної Сахари, яка існувала до періоду Римської імперії і якийсь час одночасно з нею.

А археологи, які працюють на розкопках у всесвітньо відомих римських лазнях в англійському місті Бат, виявили великий скарб срібних монет. Вони датуються 270 роком нашої ери. Майже 30 000 знайдених монет будуть пізніше відправлені в Британський музей.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1339 | Додав: adminA | Теги: археологи, Порно, камені віком 37 тисяч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]