Пт, 2024-03-29, 07:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:14
На кінофестивалі в Одесі відбудеться прем'єра першого українського 3D-жахастика
Інші останні Культурні новини
Три українські прем'єри покажуть у позаконкурсній програмі Одеського кінофестивалю - перший в Україні 3D-хоррор "Синевир", кримінальну комедію Любомира Левицького "Ломбард", а також документальну короткометражку "Табір" Олександра Балагури, повідомляє Gazeta.ua.

У центрі сюжету першого вітчизняного фільму жахів у форматі 3D "Синевир" історія про містичного песиголовця, що проживає на берегах закарпатського озера, де загадково зникають люди. Як стверджують режисери - брати Олександр та В'ячеслав Альошечкіни - містичний сюжет заснований не тільки на місцевому фольклорі, а й на історичних фактах, зокрема, на знайдених в Софії Київській фресках із зображенням песиголовця.

Кримінальна комедія режисера Любомира Левицького "Ломбард" - історія двох братів, які виросли в кримінальному районі та отримали у спадок від батька відомий у місті ломбард. Але прийшовши в ломбард по своє, хлопці отримують різку відсіч. Марк і Яша вирішують будь-яким способом забрати спадщину. Їхні погляди і шляхи розходяться, але вони готові на все...

У фільмі окрім професійних акторів, зокрема артиста комік-трупи "Маски" Георгія Делієва, знялися хореограф Григорій Чапкіс, співачка Аліна Завальська та телеведуча Василіса Фролова.

Також у секції "Українські гала-прем'єри" покажуть документальний фільм про ромів "Табір" від українсько-італійського режисера Олександра Балагури. Короткометражна стрічка - друга робота режисера про цей циганський табір після його хроніки "Вулиця-вдова" (1991).

Крім того, в рамках позаконкурсних показів 4-го Одеського кінофестивалю відбудеться національна прем'єра нової кінороботи Кіри Муратової "Вічне повернення" з Ренатою Литвиновою, Сергієм Маковецьким і Олегом Табаковим в головних ролях. Новий фільм знаменитої одеситки розповідає про зустріч колишніх однокурсників, які не бачилися багато років - він приїжджає в її місто за порадою: як вчинити в ситуації, коли любиш двох жінок водночас.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: прем'єра українського 3D-жахастика, кінофестивалі в Одесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]