Пт, 2024-04-19, 14:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:28
На кордоні з Австрією баварська поліція почала здійснювати контроль
Інші останні Новини Європейського Союзу

Баварська поліція почала здійснювати контроль на кордоні з Австрією

Після тривалої дискусії між федеральною владою Німеччини і владою Баварії баварська поліція почала в середу, 18 липня, здійснювати контроль на кордоні між ФРН та Австрією.

Про це повідомляє DW.

Вибіркові перевірки, які будуть проходити щогодини на різних ділянках, повинні доповнити роботу постійних контрольно-пропускних пунктів на трьох прикордонних переходах, повідомляє агентство dpa.

У співпраці з федеральною владою Баварія забезпечить надійність кордонів і прикордонних територій, заявив прем'єр-міністр цієї землі Маркус Зьодер. До прикордонного контролю залучені 500 службовців земельної поліції.

Повноваження прикордонників влади Баварії погодили з урядом ФРН всього кілька днів тому. У підсумку співробітники прикордонної поліції можуть проводити перевірки на кордоні з Австрією лише з дозволу федеральної влади або за її розпорядженням. Діяти на власний розсуд їм заборонено.

Зокрема, баварські прикордонники не мають права відмовляти будь-кому у в'їзді до Німеччини і відправляти їх назад в Австрію. Охорона зовнішніх кордонів залишається обов'язком федеральної влади.

Раніше влада Німеччини та Австрії домовилися посилити боротьбу проти злочинності і нелегальної міграції. З 1 червня співробітники федеральної поліції ФРН і Австрії, а також баварської земельної поліції почали спільне посилене патрулювання в прикордонних областях.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 697 | Додав: adminA | Теги: Австрія, баварська поліція, контроль, кордон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]