Пт, 2024-03-29, 14:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
На кордоні з Росією і Білоруссю Україна закрила місцеві пункти пропуску через свинячу чуму
Інші останні Офіційні новини
Сьогодні, 25 вересня, стало відомо, що Україна призупинила рух транспорту в місцевих пунктах пропуску через кордон з Білоруссю у зв'язку з боротьбою з африканською чумою свиней, заявляє прикордонна служба України. Про це пише "Корреспондент".

Відомство повідомляє, що з 20.00 25 вересня тимчасово призупиняється рух транспорту через місцеві пункти пропуску на кордоні України з Росією і Білоруссю.

Як повідомляється, це рішення пов'язане з посиленням контролю за переміщенням через кордон продукції тваринного походження.

"Транспортні засоби будуть направлятися в найближчі міжнародні та міждержавні пункти пропуску, де проходитимуть спецконтроль", - заявили у відомстві.

Нагадаємо, 2 вересня поточного року Українська державна ветеринарна та фітосанітарна служба заборонила ввезення в Україну з Білорусі м'яса і продуктів зі свинини, у зв'язку з виявленням випадків зараження африканською чумою свиней.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 973 | Додав: adminA | Теги: кордоні з Росією і Білоруссю, пункти пропуску, україна, свинячу чуму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]