Пт, 2024-04-19, 04:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:53
На лінії фронту різко зросла інтенсивність обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, кількість випадків відкриття вогню протягом минулої доби збільшилось, а з 18.00 інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування різко зросла. Про це сьогодні зранку, 15 червня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Всього зафіксовано 58 обстрілів з використанням заборонених крупнокаліберних мінометів, гармат і САУ, з них 32 на Маріупольському, 24 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках.

Порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська 18 разів використовували міномети, тричі артилерію та один раз танк.

Так, на Маріупольському напрямку найгарячіше було неподалік Павлополя, де ворог вів вогонь з мінометів, 122-мм самохідних артустановок, вів штурмові дії, а в районі Красногорівки близько 22.00 двічі по укріпленнях ЗСУ стріляли з танка.

Позиції поблизу Мар’їнки, Тарамчука, Новотроїцького опинились під мінометним вогнем, а біля Гнутового, Талаківки, Чермалика та Широкиного російські окупанти стріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру.

Зі 122-мм самохідних артустановок незаконні збройні формування випустили чотири снаряди по населеному пункту Чермалик.

На Донецькому напрямку супротивник по опорних пунктах поблизу Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецького та Луганського вів вогонь з мінометів, а шахту Путилівську (Бутівка) обстрілював з важких мінометів та гармат калібру 152 мм.

У районі Світлодарської дуги російські окупаційні війська вели вогонь по укріпленнях сил АТО з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині ворог не прицільно бив біля Трьохізбенки та Нижньотеплого.

Раніше Тиждень.ua. з посиланням на власні джерела повідомив, що 14 червня внаслідок обстрілу позицій сил АТО під Маріуполем біля села Павлопіль загинули двоє бійців 56-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ.

Згідно з повідомленням, обстріл тривав удень - з 9 до 12 години. Інформацію про загиблих також підтверджують у Facebook волонтери благодійного фонду допомоги армії "Повернись живим".

"На Маріупольському напрямку в районі села Павлопіль ворог почав артобстріл, під час якого на наш опорний пункт висунулась ДРГ. У результаті бою, серед наших бійців двоє загиблих і один поранений", - йдеться у повідомленні.

Додамо, 14 червня сили АТО також знищили чотирьох бойовиків в районі Авдіївки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 848 | Додав: adminA | Теги: інтенсивність обстрілів, лінія фронту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]