Пт, 2024-03-29, 16:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:26
На лінії фронту зменшилася кількість провокацій. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загиблих та поранених серед українських військових немає.

Про це сьогодні, 3 квітня, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув і не був поранений", - сказав він.

За словами речника, також на лінії зіткнення скоротилась кількість провокацій з боку незаконних збройних формувань, у тому числі із важкого озброєння.

Мотузяник повідомив про дві ворожі провокації на Луганському напрямку на ділянках Попасна та Світлодарськ, а також про порушення режиму тиші на Донецькому напрямку в Майорську, Авдіївці, Пісках.

"На інших оборонних рубежах вчора було спокійно, і найбільша кількість обстрілів з боку окупантів вже традиційно фіксується в районі Авдіївки, де ворог кілька разів застосовував, в тому числі, міномети", - додав він.

Всього за добу на Донецькому напрямку зафіксовано 15 ворожих провокацій.

Зокрема, на Маріупольському напрямку противник порушив режим тиші 9 разів, в тому числі тричі – із застосуванням мінометів. Найбільша кількість провокацій у цьому напрямку – біля населених пунктів Гнутове та Широкине.

Як повідомлялося раніше сьогодні, за добу бойовики здійснили 25 обстрілів по позиціях сил АТО, у відповідь ЗСУ відкривали вогонь 4 рази.

Відзначимо, учора за день бойовики обстріляли позиції сил АТО тільки 6 разів. Зокрема, двічі вели вогонь з мінометів 82 калібру по промисловій зоні Авдіївки і один раз у напрямі Пісків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 806 | Додав: adminA | Теги: лінія фронту, кількість провокацій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]