Вт, 2024-03-19, 05:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:57
На Львівщині починає роботу школа командирів за методикою США
Інші останні Новини з регіонів України

Добровольці будуть проходити навчання за спеціальною методикою збройних сил США. Про це написав командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

"Школа молодших командирів батальйону "Донбас" починає працювати з 5 жовтня в місті Золочів Львівської області на базі навчального центру Національної гвардії України. 75 добровольців протягом місяця пройдуть інтенсивну підготовку за скороченою методикою збройних сил США", - написав він.

Подати заявку і пройти відбір на навчання в школі можуть не тільки діючі добровольці "Донбасу", а й ті хто тільки хоче вступити до лав батальйону.

"Молодші командіри – залізна основа будь-якого військового підрозділу. Візьмемо кращих", - зазначив Семенченко.

За словами комбата, зараз шукають інструкторів з тактичної підготовки і з підготовки снайперів в Дніпропетровську та Харкові.

Раніше Семенченко заявив, що добровольчий батальйон "Донбас" уклав контракти з американськими інструкторами, відставними військовими, які готуватимуть бійців підрозділу по системі традиційної підготовки, системі підготовки "морських котиків" і delta force.

Посол США в Україні Джеффрі Пайетт повідомив про те, що в Україну прибуде група американських радників для надання допомоги в модернізації армії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: методикою США, Львівщині, школа командирів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]