Вт, 2024-04-23, 14:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:42
На Львівщині у жовтні з'явиться другий завод Fujikura
Інші останні Новини з регіонів України

Виробник електрообладнання та телекомунікаційних систем Fujikura (Японія) в жовтні поточного року планує запустити в експлуатацію ще один завод кабельних мереж для автомобілів в Яворівському районі Львівської області. Згідно з повідомленням на офіційному сайті Львівської облдержадміністрації з посиланням на керівника з адміністративної діяльності "Фуджікура Аутомотив Україна" Оксану Лашманову, площа нового виробничого комплексу перевищить 16 тисяч квадратних метрів.

На заводі планується розширити асортимент продукції, що випускається, й створити 3 тисячі робочих місць, а також забезпечити безкоштовний проїзд до місця роботи.

У повідомленні нагадується, що перший завод японської компанії у Львівській області почав працювати в квітні поточного року, загальний обсяг інвестицій в перший етап становив 87 млн ​​гривень.

Як повідомлялося, на першому етапі інвестиційного проекту, вартість якого оцінюється в 60 млн євро протягом трьох років, Fujikura почала виробництво кабельних мереж для автомобілів європейських автовиробників на наявних площах у 12 тисяч квадратних метрів.

Рішення про розширення виробництва й подальше будівництво заводу планувалося прийняти в разі успішної реалізації першого етапу.

Планові потужності Fujikura Automotive Ukraine Lviv, які планується побудувати в рамках індустріального парку у Львові, досягнуть 4 млн комплектів електрообладнання для автомобілів на рік.

Компанію Fujikura засновано 1885 року в Японії й поступово розрослася до міжнародної корпорації, що займається інноваційними технологіями. Оборот компанії перевищує EUR5 млрд на рік.

Представництва компанії працюють у США, Сінгапурі, Малайзії, Великій Британії, В'єтнамі та Індії. Її штат по цілому світі налічує понад 50 тисяч працівників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 964 | Додав: adminA | Теги: жовтень, Львівщина, другий завод Fujikura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]