Ср, 2024-04-24, 03:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:25
На Львівській залізниці СБУ запобігла терактам
Інші останні Кримінальні новини

  Служба безпеки України запобігла підриву на трьох ділянках міжнародних залізничних сполучень у Львівській області. У результаті спецоперації затримано п'ятьох членів терористичної групи, які планували одночасно підірвати залізничні колії в трьох різних напрямках від обласного центру, повідомляють сьогодні, 8 серпня, на сайті спецслужби.

Одного з терористів затримали під час закладки вибухівки на мосту біля села Дубляни Львівської області. Він намагався вчинити опір і зчинив стрілянину. У результаті було поранено одного зі співробітників СБУ. Правоохоронці поранили зловмисника, а потім затримали. Зараз життю і офіцера СБУ, і терориста нічого не загрожує.

Під час обшуків у затриманих співробітники спецслужби вилучили велику кількість вогнепальної зброї, вибухівки та комплектуючих для її виготовлення, зокрема: гранатомети РПГ-7 і РПГ-26, гранати РГО, Ф-1, РГД-5, п'ять кілограмів вибухівки марки IX 25 і 600 грамів тротилу, три електродетонатори, три пістолети та велику кількість патронів різного калібру.

Тривають обшуки й інші невідкладні слідчі дії.

Раніше президент України Петро Порошенко заявляв, що для здійснення терактів в Україні Росія готувала терористів в спеціальних підготовчих центрах на території Курської, Бєлгородської та Ростовської областей РФ.

14 липня 2015 року у Львові біля двох дільничних пунктів міліції сталися вибухи. Тяжких поранень зазнали двоє міліціонерів.

8 жовтня у Львові стався вибух на території Генерального консульства Республіки Польща. Ніхто не постраждав.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 856 | Додав: adminA | Теги: СБУ запобігла терактам, Львівська залізниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]