Вт, 2024-04-16, 22:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
На Мегамарш у вишиванках вийшли сотні киян
Інші останні Столичні новини - новини Києва

24 травня, у Києві о 13:00 розпочався Мегамарш у вишиванках. Сотні киян у національному вбранні крокуватимуть центральними вулицями столиці за маршрутом: Золоті ворота – Софіївська площа – Михайлівська площа – Європейська площа – арка Дружба народів. Повідомляє Cultprostir.

Учасники ходи у захваті від такого заходу: «Буквально за пару років вишиванка стала наймоднішим елементом одягу сучасного українця. Це неймовірно круто! Сьогодні у нас буде можливість побачити вишиванки з різних куточків України та переконатися, що вишиті сорочки виглядають сучасно. Мегамарш у вишиванках – неймовірно світла подія, нам всім зараз украй необхідно брати участь у таких заходах, аби «відчувати плече» однодумців».

Зазначимо, що захід не обмежиться ходою. Після маршу розпочнеться концерт «Небо одне на всіх» за участю гуртів «Колір ночі», «Мрія життя», «Грані», «Інше небо», Hello future. На концерті кожен охочий зможе взяти участь у майстер-класах гри на африканських барабанах, візажу, розпису по тканині, бойового гопака, акторської майстерності. Організатори зазначають, що найяскравішим моментом заходу має стати одночасний запуск тисячі жовто-блакитних повітряних кульок з побажаннями бійцям із зони АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: вишиванках, мегамарш, сотні киян | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]