Чт, 2024-04-25, 07:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:49
На нафтобазі під Києвом стався вибух: загинули пожежники. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Глава МВС України Арсен Аваков повідомив про вибух на нафтобазі "БРСМ-нафта" у смт. Глеваха Васильківського району Київської області, в результаті якого загинули пожежні.

"Вибух на нафтобазі біля Василькова. Гігантський. Загинули пожежні. ДСНС стягує все, що є. За тривогою піднято Нацгвардію. Працюємо", - написав Аваков у Twitter сьогодні зранку, 9 червня.

Пожежа триває з учорашнього вечора. Станом на 7 годину ранку 9 червня вогнем охоплено вже 8 резервуарів з паливом ємністю 900 куб. м. та декілька невеликих ємностей (раніше повідомлялося про 4 резервуари). Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Всього до гасіння пожежі залучено 62 одиниці пожежної та спеціальної техніки та 308 чоловік особового складу, а також 3 пожежних потяги від Укрзалізниці.

Створено резерв особового складу у кількості 30 чоловік, а також резерв піноутворювача у кількості 25 тонн.

На місті події в цілодобовому режимі позмінно працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій ДСНС України.

Внаслідок пожежі постраждало 5 осіб, яких з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарень м. Києва (2 людини) та Київської області (3 людини).

Станом на 23:00 8 червня у прес-службі ДСНС також повідомляли, що внаслідок пожежі загинула одна людина, передає УНІАН.

У міліції заявили, що одна з ймовірних причин пожежі - технічна, при роботі з нафтопродуктами.

У той же час мережа АЗК "БРСМ-Нафта" вважає малоймовірним, що причиною великої пожежі на її нафтобазі стала недбалість.

"Це не могло бути викликано недбалим ставленням, бо нафтобаза працює вже більше 10 років і має значний досвід. Серед можливих причин розглядаємо навмисний підпал, оскільки є зацікавлені особи", - сказав "Інтерфакс-Україна" директор департаменту стратегічного маркетингу мережі Олександр Мельничук.

Нагадаємо, раніше в Києві сталася серія загадкових пожеж. Для розслідування надзвичайних подій у столиці створили міжвідомчу контрольну комісію. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: загинули пожежники, нафтобазі, Києвом стався вибух. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]