Чт, 2024-03-28, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:31
На незаконні дії податківців гендиректор ТВі буде скаржитись
Інші останні Політичні новини
Податківці забрали з телеканалу ТВі всю фінансово-господарську документацію за останні три роки. Про це "Українській правді" повідомив гендиректор телеканалу Микола Княжицький.

За його словами, поки що інші слідчі заходи не вживалися. Княжицький розповів, що планує оскаржити "незаконні дії податкової".

Крім того, журналіст ТВі Артем Шевченко розповів, що біля будівлі телеканалу стояла машина з якоюсь "силовою групою".

Однак після того, як журналісти почали її знімати на камеру, машина поїхала.

Як повідомлялося, вчора гендиректор телеканалу ТВі Микола Княжицький дізнався, що проти нього податкова міліція порушила кримінальну справу. Це сталося, коли до офісу телеканалу приїхала податкова міліція для вилучення фінансово-господарської документацію у цій кримінальній справі.

Нагадаємо, 13 квітня 2012 року гендиректор ТВі заявив про тиск на телеканал з боку податкових органів і звернувся до МВС і до Податкової служби з проханням розібратися з цими "переслідуваннями".

Через кілька днів "податківці" провели позапланову перевірку телеканалу ТВі за постановою слідчого.

Як заявили правоохоронці, вони отримали дані про те, нібито щомісяця для ТВі передають з-за кордону (орієнтовно з Британії) сотні тисяч доларів "у чемоданах".

Влада, переслідуючи гендиректора ТВі, відмовилася від чесних виборів, вважає Луценко

Юрій Луценко вважає обшуки на телеканалі ТВі початком фальсифікацій виборчого процесу. Про це йдеться в його заяві.

"Те, що ми дізналися з заяви гендиректора ТВі Княжицького, є черговою точкою неповернення в ході виборчої кампанії. Порушення кримінальної справи проти керівника популярного ЗМІ означає відмову від бодай формального дотримання умов прозорості майбутніх виборів", - йдеться в заяві.

"Влада Партії регіонів, яка тотально контролює інформпотоки головних національних телеканалів, демонстративно закриває рота непідконтрольному джерелу інформації", - заявляє Луценко.

"Після цих дій бойового загону ПР у погонах, декларації Януковича про чесні вибори і свободу слова в Україні стають звичним словоблуддям гангстерів при владі", - переконаний він.

Луценко закликає усіх громадян, організації та партії протистояти фальсифікації виборчого процесу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1018 | Додав: adminA | Теги: Гендиректор ТВі, незаконні дії податківців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]