Пт, 2024-04-19, 23:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:11
На «незаконному штрафмайданчику»побили двох журналістів «Дорожнього контролю»
Інші останні Надзвичайні новини
Журналісти підозрюють, що нападників викликали співробітники ДАІ

Сайт  «Дорожній контроль» заявляє, що 26 листопада близько 21.00 двадцятеро бандитів у цивільному побили  журналістів сайту Андрія Дзіндзю та Андрія Жуковеня. Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті.

 Напад стався у Києві, за адресою Зодчих, 1, під час зйомки сюжету про новий незаконний приватний штрафмайданчик, куди заганяють автомобілі киян, і у якого немає договору з ДАІ.

 Журналісти стверджують, що нападників викликали самі працівники ДАІ.

 Як пише видання, журналісти викликали міліцію, однак правоохоронці не зупинили бійню і не допомагали постраждалим.

 «Коли Дзіндзю вбивали, вони стояли, не ворухнувшись ... Як далі жити, якщо міліція нічого не робить, якщо тебе вбивають?», - наголошує пан Жуковень. За його словами, міліціонери  не одразу захотіли встановлювати особи нападників, навіть, коли він підводив їх до тих людей, які його били.

Після пригоди журналісти були госпіталізовані у Київську лікарню швидкої допомоги.  Більше за всіх постраждав, за інформацією «Дорожнього контролю», Андрій Дзіндзя, у якого - розсічення брови, струс мозку, підозра на важке травмування нирок.

 Журналісти написали заяви про побиття до Деснянського РВВС.

 Керівник «Дорожнього контролю» Ростислав Шапошников зазначив, що діючі приватні штрафмайданчики, куди інспектори ДАІ насильно заганяють автомобілі громадян України, не мають офіційного договору з УДАІ Києва. «Оскільки самі міліціонери бояться йти на конфлікт, вони наймають братків, які і "захищають" ці стоянки від претензій населення. Хто не хоче платити або обурюється - того б'ють, а міліція нічого не робить, оскільки сама і є організатором цієї бандитської схеми», - стверджує він.

 «Телекритика» намагається отримати коментар у київській міліції. Однак наразі начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ігор Михалко  перебуває на нараді. Начальник прес-служби ДАІ УМВС України в місті Києві Наталія Сторожик  на дзвінки поки що не відповідає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1065 | Додав: adminA | Теги: журналістів «Дорожнього контролю» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]