Чт, 2024-03-28, 15:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
На обмінний пункт на Майдані Незалежності напали - касира нейтралізували електрошокером
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У Києві в підземному переході під Майданом Незалежності скоєно напад на пункт обміну валют. Як передає УНІАН, інцидент стався в момент, коли співробітниця обмінного пункту з ключами в руках намагалася виставити таблицю курсів валют. Один з нападників кинувся на касира з електрошокером.

Свідок події спробував наздогнати грабіжника, але безуспішно. На місце прибула міліція та швидка допомога. У постраждалої - незначна рана на шиї. Вона знаходиться в шоковому стані.

За її словами, вона вийшла з приміщення, щоб встановити табличку з курсом валют, тримаючи в руці ключі, а коли повернулася, то побачила на своєму робочому місці трьох чоловіків. Один з них, за її словами, хлюпнув на неї якоюсь рідиною і застосував електрошокер.

Очевидець події, який намагався наздогнати грабіжника, повідомив, що це був чоловік середнього зросту, кремезний, у сірій куртці, вік - близько 30 років.

Раніше повідомлялося, що невідомий чоловік у сонцезахисних окулярах, погрожуючи предметом, схожим на вогнепальну зброю, вдень 20 березня пограбував один із комерційних банків у Києві по вул. Кіквідзе.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 958 | Додав: adminA | Теги: обмінний пункт, електрошокер, касир, Майдан Незалежності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]