Чт, 2024-03-28, 22:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:25
На Одещині напали на Ольгу Герасим'юк, коли вона фіксувала "каруселі"- Facebooс
Інші останні Політичні новини
На Одещині напали на кандитата-мажоритарника від УДАРу Ольгу Герасим'юк.

Про це у соціальній мережі Facebook повідомила член виборчого списку цієї політичної сили Ірина Геращенко.

"Оля Герасим'юк приїхала на дільницю 510-511 Фонтанка, Комінтернівський район, де зафіксували "каруселі". Дві тітки в машинах фіксують всіх, хто заходить на дільницю", - зазначила вона.

За словами Геращенко, Герасим'юк "намагалася це зупинити, на неї визвірилася заступник голови дільниці, яка кричала, що вона представляє ПР, вона викликає ПР".

"До Олі під'їхало 2 машини, вийшли 4 мордовороти, розбили фотоапарат та почали погрожувати Олі. "Загальнодоступною" мовою. Штовхнули, (зауваживши,) що це останнє попередження... Приїхала міліція, розбираються", - зазначила вона.

"Відразу після цього інциденту перестали йти виборці на дільницю, до того близько 100 осіб відзначалися і на дільниці, і в машині. Це 134-й округ", - зазначила Геращенко.

Як відомо, з цього ж округу від Партії регіонів балотується Олександр Пресман. Раніше він визнавав, що має, крім українського, паспорт США.

Нагадаємо, сьогодні в Україні обирають парламент за змішаною системою - вперше після 10-річної перерви.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: Ольгу Герасим'юк, Одещині, каруселі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]