Пт, 2024-04-19, 12:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:45
На околицях Мар'їнки та Красногорівки понад п'ять годин поспіль тривали бої
Інші останні Надзвичайні новини

Ніч з 31 липня на 1 серпня у зоні відповідальності 28-ї окремої механізованої бригади (ОМБр) Збройних сил України (ЗСУ) на захід від Донецька, де, як стверджує прес-центр штабу АТО, боєзіткнення й артобстріли українських позицій стали фактично цілодобовими, була напруженою.

Про це повідомляється на офіційній сторінці бригади в мережі Facebook.

"Минула ніч була напруженою. Понад п'ять годин тривали бої на околицях Мар'їнки та Красногорівки. Почавши вчора близько 22 години обстріли зі стрілецькоі зброї, бойовики за тим відкрили щільний вогонь з АГС, закидали рубіж оборони 28 ОМБр мінами 82 мм та 120 мм калібру, стріляв танк", - інформують українські військові.

Поблизу населеного пункту Березове розвідники 28-ї бригади виявили та змусили відійти із втратами диверсійно-розвідувальну групу (ДРГ) російських найманців.

"Воїни бригади і надалі готові мужньо та надійно утримувати визначені їм позиціі", - резюмують у 28-й ОМБр.

Згідно даних штабу АТО станом на ранок 1 серпня 2015 року, протягом минулої доби загиблих з-поміж українських військових у зоні бойових дій в окремих районах Донецької та Луганської областей не зафіксовано. Бойовиками посилено обстріли позицій ЗСУ та нацгвардії біля Донецька та у напрямку Артемівська.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 834 | Додав: adminA | Теги: п'ять годин, околиці Мар'їнки та Красногорівки, бої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]