Чт, 2024-03-28, 20:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:28
На Паралімпіаді-2018 українська збірна здобула ще три медалі
Інші останні Спортивні новини

Український спортсмен Ігор Рептюх добув для збірної третю золоту медаль зимових Паралімпійських ігор у Пхенчхані. Рептюх став першим у змаганнях лижників на 20-кілометровій дистанції вільним стилем.

Рептюх пройшов дистанцію за 44 хвилини 52,4 секунди. Друге місце зайняв француз Бенжамін Дав'є, а бронзову медаль завоював представник Норвегії Хакон Олсруд.
Для Рептюха це вже друга нагорода у Пхенчхані - раніше він став третім у біатлонних перегонах на 7,5 км.

Також у третій день XII Паралімпійських ігор у Пхьончхані українці завоювали ще дві нагороди: 1 «срібло» і 1 «бронзу». Про це свідчать дані на сайті змагань.

Оксана Шишкова завоювала «срібло» у лижних гонках на відстань 15 кілометрів (з вадами зору). Ольга Прилуцька у цій дисципліні фінішувала шостою. Раніше Шишкова посіла друге місце у біатлонному спринті.

На дистанції 15 кілометрів (стоячи) бронзовою призеркою стала Людмила Ляшенко. Юлія Батенкова-Бауман - четверта, Богдана Конашук - восьма.

Перед цим Ляшенко фінішувала третьою у біатлоні (6 км).

Загалом українці вже здобули 3 золоті, 2 срібні та 4 бронзові медалі. Після третього дня змагань Україна посідає 3 місце у медальному заліку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 685 | Додав: adminA | Теги: три медалі, українська збірна, Паралімпіада -2018 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]