Пт, 2024-03-29, 09:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:35
На Пекінському автосалоні Jaguar презентував новий розкішний седан
Інші останні Новини світу

Новий легковий флагман представила компанія Jaguar на Пекінському автосалоні. Седан XJ у версії Ultimate отримав не тільки оновлену зовнішність і розкішний салон, але і новий компресорний бензиновий мотор потужністю 340 кінських сил, повідомляють "Автовести".

Автомобіль оснащений новим бампером зі світлодіодними вставками і збільшеними повітрозабірниками, отримав модернізовані патрубки вихлопної системи і 20-дюймові колісні диски оригінального дизайну. Крім того, XJ прикрашений відповідними шильдиками.

Інтер'єр новинки підкреслює її флагманський статус. Седан у версії Ultimate отримав замість суцільного заднього дивана два незалежних крісла з масажем, підігрівом і охолодженням, а в розділяє їх центральний тунель вмонтовані алюмінієвий столик, два келихи для шампанського в спеціальних власниках, а також невеликий холодильник. Крім того, на центральному тунелі є власні пульти управління кліматом і мультимедійною системою, а в спинки передніх крісел інтегровані два планшетних ПК.

Одним з доступних для Jaguar XJ Ultimate двигунів стане новий 340-сильний компресорний шестициліндровий мотор об'ємом 3 літри. Є у цього мотора і більше форсована версія, що розвиває 380 кінських сил. Крім того, на Пекінському автосалоні був анонсований ще один новий двигун, дволітровий чотирициліндровий мотор з турбонаддувом, що розвиває 240 к.с. і 340 Нм. Очікується, що він прийде на зміну трилітровому "атмосфернику" на моделях XF і XJ. Обидва нових мотора за замовчуванням агрегатуються з 8-ступінчастою АКПП і будуть доступні на автомобілях 2013 модельного року.

Нагадаємо, що компанія Jaguar знову заговорила про свої наміри створити модель підвищеної прохідності, однак якщо раніше очікувалося, що британці будуть робити аналог Porsche Cayenne, то тепер з'ясувалося, що новинка буде ближче до компактного Range Rover Evoque. Jaguar готує маленький кроссовер.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: Пекінському автосалоні Jaguar, седан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]