Пт, 2024-03-29, 13:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:05
На пляжі на очах у туристів застрелили боса неаполітанської мафії на прізвисько "Обрубок"
Інші останні Новини Європейського Союзу

Боса одного з кланів неаполітанської "каморри" Гаетано Маріно на прізвисько "Обрубок" застрелили на багатолюдному пляжі посеред білого дня.

Вбивство сталося в курортному містечку Террачіна в столичній області Лаціо.

За словами очевидців, невідомий випустив у 48-річного гангстера одну за одною сім куль. На пляжі, де в цей спекотний день було багато жінок і дітей, виникла паніка, передає РИА "Новости".

За деякими даними, один з туристів дістав поранення. Поліція, яка негайно прибула на місце злочину, вважає, що мова йде про зведення кримінальних рахунків між мафіозі.

У лютому Маріно опинився в центрі скандалу, який здійняв відомий італійський письменник Роберто Савіано, який написав про каморру бестселер "Гоморра". Він упізнав небезпечного мафіозі в одному з гостей розважальної передачі італійського держтелебачення Rai, де виступала донька гангстера.

Зазначимо, італійські поліцейські 3 грудня 2007 року застрелили голову мафіозної сім'ї сицилійського міста Джела, що входить в список 30 самих розшукуваних злочинців Італії. 43-річний Даніеле Емануелло, який перебував у бігах з 1993 року і заочно засуджений за вбивство, був застрелений при спробі сховатися від поліції, яка виявила його в сільському будинку в центральному районі острова.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1015 | Додав: nowyny | Теги: бос мафії, застрелили, Обрубок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]