Чт, 2024-04-25, 14:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:11
На початку нового року з'явиться українська версія журналу Vogue
Інші останні Культурні новини

На початку нового 2013 року в Україні й Таїланді почнуть видаватися місцеві версії Vogue, а пакет міжнародних версій журналу зросте до 21 версії, повідомляє Guardian.

"Україна готова для Vogue... Київ розвивається і тут є стійкий ринковий попит на предмети розкоші. Vogue може запропонувати свій досвід Україні", - сказав Джонатан Ньюхаус (Jonathan Newhouse), глава Condé Naste - фірми, яка випускає журнал.

Ось простий тест економічного розвитку та споживчої вишуканості нації: запитати в газетному кіоску екземпляр Vogue. Так, поява місцевого видання найвідомішого глянцевого журналу про моду стала барометром вкорінення заможного середнього класу і сиреною для індустрії розкоші, яка свідчить про виникнення нового ринку, пише Guardian.

Слід зазначити, що до кінця 1960-х років було тільки п'ять видань Vogue: у США, Великобританії, Франції, Італії та Австралії. Але редактори Vogue, ретельно відстеживши індикатори економічного зростання, в 1990 році відкрили національні версії Vogue в Росії, Японії, Кореї і Тайвані. У першій декаді нашого століття національні версії журналу було також запущено в Китаї та Індії. А два роки тому, ставши індикатором появи ринку розкоші у країні, Vogue з'явився в Туреччині.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1067 | Додав: nowyny | Теги: журнал Vogue, українська версія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]