Пт, 2024-04-19, 13:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
На Прикарпатті польсько-німецька компанія хоче переробляти сміття
Інші останні Новини Європейського Союзу

В Івано-Франківській ОДА відбулася робоча зустріч з представниками польсько-німецької компанії FALUBAZ щодо можливої співпраці з питань переробки, спалювання та утилізації твердих побутових відходів.

Про це сьогодні, 14 квітня, повідомив власкор IA ZIK.

Під час зустрічі голова облдержадміністрації Олег Гончарук наголосив, що на даному етапі питання з врегулювання ситуації зі сміттям на Прикарпатті посідає важливе місце.

«Всі ми розуміємо необхідність правильної та своєчасної переробки сміття. Саме тому активно працюємо в цьому напрямку, шукаючи партнерів, які б могли надати нам кваліфіковану допомогу», – зазначив очільник області.

Нардеп Анатолій Матвієнко, який також брав участь у переговорах розповів про переваги, які отримає область після того, як вирішиться питання утилізації та переробки твердих побутових відходів.

«Оскільки Івано-Франківщина – це туристичний край, то нам потрібно замислитися над його привабливістю. Адже немає нічого приємнішого, як чисті узбіччя та можливість відпочити у чудовому місці. Саме для того, щоб це реалізувати, ми прагнемо мати новий сучасний завод з передовим обладнанням для переробки сміття», – пояснив Матвієнко.

За результатами зустрічі представники влади Івано-Франківщини будуть детально вивчати та опрацьовувати надані пропозиції польсько-німецької компанії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 727 | Додав: adminA | Теги: польсько-німецька компанія, переробка сміття, Прикарпаття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]