Пт, 2024-04-19, 08:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:00
На "приватний" пляж Злочевського Саакашвілі відкрив доступ. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі разом з правоохоронцями відвідав так званий "приватний" пляж колишнього міністра екології Миколи Злочевського, облаштованого за рахунок коштів абонентів одеського водоканалу. Про це керівник області написав ввечері 22 серпня 2015 року на своїй офіційній сторінці у Facebook.

"Приголомшливий пляж в Одесі прихопив колишній міністр Злочевський, який побудував свою віллу за рахунок "Інфоксводоканалу". Господар вілли покрив басейни вілли маскуванням, щоб заховати їх від камер безпілотників, якими останнім часом одеські волонтери стали вивчати цю територію, а наших представників, які прийшли на місце, доглядачі вілли запевняли, що там розміщується всього лише "лабораторія". Все місце дуже розкішно зроблено, так що одесити не повинні дивуватися збільшеним комунальним тарифам", - йдеться у повідомленні.

"Наукова лабораторія" Злочевського, за словами Саакашвілі, включає в себе "і золотих риб, і грандіозні скульптури".

Екс-президент Грузії зазначає, що далі справа за прокуратурою.

"Якби у нас була прокуратура, власник цієї "лабораторії" давно сидів би в набагато більш скромному приміщенні", - підкреслив він.

Не було діла до пляжу-"лабораторії" Злочевського й одеській міській владі.

"На початку (а вже кінець) літа, я відправив лист в муніципальні служби, більше місяця тому, а у них мабуть були невідкладні справи. Довелося знову нам самим пляж відкривати. Запрошую всіх одеситів і гостей там побувати", - резюмує Саакашвілі.

Довідка

Оголошений Генпрокуратурою у всеукраїнській розшук колишній член СДПУ(о) та Партії регіонів Злочевський вважається близьким до Віктора Медведчука, колишнього очільника Адміністрації президента Леоніда Кучми.

Народився 1966 року.

Народний депутат IV-VI скликань.

З кінця 2003 року до початку 2005-го очолював Державний комітет природних ресурсів.

25 березня 2010 року - призначений головою Держкомітету України з державного матеріального резерву (Держкомрезерв).

2 липня 2010 - 20 квітня 2012 років - очолював Міністерство екології, займався видачею ліцензій на видобуток нафти та газу (до 2012-го), доки сімейний клан Януковичів не почав витісняти з Кабміну решту "регіоналівських" кланів. Злочевського на цій посаді змінив Едуард Ставицький.

Окрім одеського водоканалу на "Інфокс" також оформлена мережа бутів елітного іспанського взуття "Zlocci".

На додачу до маєтку в Одесі у Злочевського ще є два палаці на Київському водосховищі, неподалік від легендарного Межигір'я.

 

 

Приголомшливий пляж в Одесі прихопив колишній міністр Злочевський, який побудував свою віллу за рахунок Інфоксводоканалу. Господар вілли покрив басейни вілли маскуванням, щоб заховати їх від камер безпілотників, якими останнім часом одеські волонтери стали вивчати цю територію, а наших представників, які прийшли на місце, доглядачі вілли запевняли, що там розміщується всього лише лабораторія. Все місце дуже розкішно зроблено, так що одесити не повинні дивуватися збільшеним комунальним тарифам. Адже вони включають в себе і золотих риб і грандіозні скульптури, що прикрашають цю "наукову лабораторію". Якби у нас була прокуратура, власник цієї лабораторії давно сидів би в набагато більш скромному приміщенні. На початку (а вже кінець) літа, я відправив лист в муніципальні служби, більше місяця тому, а у них мабуть були невідкладні справи. Довелося знову нам самим пляж відкривати. Запрошую всіх одеситів і гостей там побувати.Потрясающий пляж в Одессе прихватил бывший министр Злочевский, который построил свою виллу за счёт Инфоксводоканала. Хозяин виллы покрыл бассейны виллы маскировкой, чтобы спрятать их от камер беспилотников, которыми в последнее время одесские волонтеры стали изучать эту территорию, а пришедших на место наших представителей, смотрители виллы уверяли, что там размещается всего лишь лаборатория. Все место очень роскошно сделано, так что одесситы не должны удивляться увеличенным коммунальным тарифам. Они ведь включают в себя и золотых рыб и грандиозные скульптуры, украшающие эту "научную лабораторию". Если бы у нас была прокуратура, владелец этой лаборатории давно сидел бы в гораздо более скромном помещении. В начале (а уже конец) лета, я отправил письмо в муниципальные службы более месяца назад, а у них видимо были неотложные дела. Пришлось опять нам самим пляж открывать. Приглашаю всех одесситов и гостей там побывать.

Posted by Mikheil Saakashvili on 22 серпня 2015 р.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 950 | Додав: adminA | Теги: доступ, Саакашвілі, приватний пляж Злочевського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]