Ср, 2024-04-24, 20:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:13
На Пукачі усе розслідування й обірветься - адвокат Гонгадзе
Інші останні Кримінальні новини
Адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко вважає, що розслідування справи вбивства Георгія Гонгадзе обірветься на Олексії Пукачу, а вирок йому міститиме значні правові прогалини.

Про це вона заявила у п’ятницю під час перерви у засіданні Печерського районного суду Києва, який розглядає справу Пукача.

"Якщо вирок буде із суттєвими правовими прогалинами, то буде зрозуміло, що закритий характер процесу був навмисною дією", - сказала Теличенко, повідомляє УНІАН.

При цьому вона висловила переконання, що правові прогалини, звичайно, будуть, оскільки під час досудового слідства не допитали осіб, на яких вказував Пукач, і під час судового слідства захисту було відмовлено у проведенні допитів низки осіб.

"Це свідчить про небажання розслідувати далі справу Пукача, а свідчить про наміри обрізати все на Пукачі", - вважає Теличенко.

Після перерви у суді продовжаться дебати сторін-учасниць процесу. Зокрема, як очікується, сьогодні має виступити сам підсудний.

У четвер під час дебатів сторона державного обвинувачення попросила Печерський райсуд Києва призначити Пукачу покарання у вигляді довічного позбавлення волі за вбивство Гонгадзе.

Повідомлялося, що перший заступник голови Комітету з питань боротьби із організованою злочинністю та корупцією, генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль висловив думку, що наказу вбивати Гонгадзе колишній генерал міліції Пукач не отримував – смерть журналіста стала наслідком так званого ексцесу виконавця: Пукачу дали вказівку лише налякати його.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1026 | Додав: adminA | Теги: обірветься, Пукачі, адвокат Гонгадзе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]