Пт, 2024-03-29, 15:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:42
На Раді асоціації Україна-ЄС обговорять боротьбу з корупцією і реформи
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Стан справ із боротьбою з корупцією та реформи в Україні будуть у центрі уваги Ради асоціації Україна-ЄС, яка 8 грудня відбудеться в Брюсселі.

Про це свідчить порядок денний засідання, оприлюднений на сайті Ради Єврососюзу.

Повідомляється, що Рада обговорить стан двосторонніх відносин в рамках "Східного партнерства" та Європейської політики сусідства та оцінить прогрес у виконанні Угоди про асоціацію.

"Рада розгляне процес реформ в Україні як частину політичного діалогу та співпраці. Рада обговорить стан боротьби з корупцією та реформу судової влади", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Рада розгляне реформи у фінансовій, енергетичній та освітній сферах, а також у секторі охорони здоров’я.

Також на засіданні обговорять питання двосторонньої торгівлі та виконання угоди щодо поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

Повідомляється, що високий представник Федеріка Могеріні та прем’єр-міністр Володимир Гройсман обговорять розвиток подій, пов'язаних із суверенітетом і територіальною цілісністю України та регіональні питання.

Українську делегацію очолить прем’єр-міністр Володимир Гройсман, делегацію ЄС – високий представник ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Могеріні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 721 | Додав: adminA | Теги: реформи, корупція, Рада асоціації Україна-ЄС, боротьба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]