Чт, 2024-03-28, 18:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:52
На сесію Генасамблеї ООН у США поїхав Порошенко
Інші останні Політичні новини

Порошенко поїхав у США на сесію Генасамблеї ООН

Глава держави виступить на Генасамблеї ООН, візьме участь в Саміті миротворчості ООН, проведе ряд двосторонніх зустрічей з лідерами країн світу.

Президент Петро Порошенко 24-27 вересня відвідає Нью-Йорк (США), де візьме участь в 73-й сесії Генеральної асамблеї ООН.

Про це повідомляє сайт глави держави, пише «Слово і Діло».

З'ясувалося, з ким зустрінеться Порошенко на Генасамблеї ООН

Петро Порошенко може зустрітися з президентом США Дональдом Трампом на Генасамблеї ООН. 73-я Генеральна асамблея ООН відкриється 18 вересня.

Зазначається, що Порошенко виступить в ході загальних дебатів на Генасамблеї ООН, візьме участь в Саміті миротворчості ООН, проведе ряд двосторонніх зустрічей з лідерами країн світу.

«Окрему увагу під час візиту буде приділено поглибленню українсько-американських відносин в торговельно-економічній та інвестиційній сферах. З цією метою глава держави проведе зустріч з представниками бізнесу та ділових кіл США», - йдеться в повідомленні.

Також у прес-службі президента додають, що в рамках програми перебування в Нью-Йорку він також зустрінеться з лідерами української громади і керівниками єврейських організацій США.

Раніше стало відомо, що ситуацію на Донбасі та в Криму обговорять на 73-й сесії Генасамблеї ООН.

Крім того Порошенко доручив підготувати нову резолюцію щодо Криму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: Порошенко, сесія Генасамблеї ООН, США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]