Чт, 2024-04-25, 23:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:23
На шляху до півфіналу Ліги чемпіонів "Барселона" насилу проходить ПСЖ. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу
З великими труднощами подолала бар'єр чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів каталонська "Барселона". Підопічні Тіто Віланови були на межі вильоту із турніру, програючи за 20 хвилин до фінального свистка матч і путівку до 1/2, але зуміли виправити становище завдяки Ліонелю Мессі.

"Барселона" - ПСЖ 1:1 (перший матч 2:2)

Голи: Педро, 71 - Пасторе, 50

"Барселона": Вальдес, Алвеш, Піке, Адріано (Бартрам, 62), Альба, Хаві, Бускетс, Іньєста, Педро, Фабрегас (Мессі, 62), Вілья (Сонг, 84)

ПСЖ: Сірігу, Жалле (ван дер Віль, 88), Алекс, Тіаго Сілва, Максвелл, Верратті (Бекхем, 83), Мотта, Лавессі (Гамейро, 81), Моура, Пасторе, Ібрахімовіч.

ПСЖ дуже добре підготувався до протистояння з грізною "Барсою". Завдяки грамотній грі в обороні, атаки "Барси" були позбавлені швидкості і не несли істотної загрози. При цьому французькі футболісти самі атакували досить гостро і в другому таймі таки домоглися взяття воріт Вальдеса.

Однак, інертні атаки "Барселони" моментально перетворилися з виходом напів-травмованного Ліонеля Мессі. Аргентинець моментально надав гостроти і впевненості партнерам, що практично відразу ж і відбилося на рахунку.

Головний тренер ПСЖ Карло Анчелотті: "Мені прикро, але в той же час я гордий. Ми зробили все можливе для перемоги. Команда показала клас, проявила волю і відвагу. Ми грали дуже і дуже добре. Багато оборонялися, а коли отримували м'яч, знаходили йому найкраще застосування. У підсумку я, звичайно, розчарований".

"Поява Мессі підвищила впевненість господарів. Навіть не зовсім здоровий він залишається фантастичним гравцем. Його вихід з лавки розкрив гру".

"Могли забити і в першому таймі, створили два-три хороших моменти. Забили в другому, коли знову були вправі розраховувати на більше. Зіграй ми трохи ефективніше, цілком могли б пробитися далі".

Асистент головного тренера "Барселони" Хорді Роура: "Ми щасливі і пишаємося командою. Зустріч з парижанами вийшла дуже важкою, ми грали проти чудового суперника. Підійшли до гри з серйозними втратами, але показали необхідний клас і добилися своєї мети. Ми раді і, повторюся, горді перемогою над ПСЖ і виходом у півфінал".

"У нас була домовленість з Ліонелем Мессі, і в підсумку вона була виконана. Це настільки важливий гравець, що ключовою виявилась навіть просто його присутність на полі. Він продемонстрував свої амбіції і бажання битися".




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1051 | Додав: adminA | Теги: барселона, відео, Псж, півфінал Ліги чемпіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]