Пт, 2024-03-29, 12:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:08
На Східному узбережжі США сильні снігопади спровокували серію ДТП
Інші останні Новини світу

На Східне узбережжя США, де донедавна стояла надзвичайно тепла погода, несподівано прийшла справжня зима: стовпчики термометрів опустилися нижче нуля, у багатьох штатах пройшли сильні снігопади, які серйозно ускладнили ситуацію на дорогах.

Як повідомили у вівторок ЗМІ, в штаті Кентуккі сталася аварія за участю більш ніж 40 автомобілів, в результаті якої постраждали вісім людей.

Один з водіїв втратив керування через ожеледицю і погану видимість на дорозі і врізався в машину, що йшла попереду, після чого почалася ланцюгова реакція. Рух по трасі було повністю перекрито протягом кількох годин.

Великі аварії сталися також в інших східних штатах: в Огайо зіткнулися більш ніж 30 автомобілів, у Пенсильванії - 21, зокрема автоцистерна, що перевозила рідкий азот, в Індіані - 12.

Холодна погода дійшла навіть до Флориди, де місцеві фермери побоюються, що заморозки можуть зіпсувати урожай полуниці. За даними синоптиків, сильний холод протримається на сході США до кінця тижня, передає ИТАР-ТАСС.

У жовтні 11 людей стали жертвами сильних снігопадів, які обрушилися на північний схід США. Більш як три мільйони будинків від Меріленду до Массачусетсу були відрізані від електропостачання.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1097 | Додав: adminA | Теги: США сильні снігопади | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]